کاتالوگ مینی چیلر

تفاوت مینی چیلر تک فاز و سه فاز و انتخاب آنها از روی کاتالوگ

ما در این مقاله قصد داریم تا تفاوت مینی چیلر تک فاز و سه فاز را بررسی کنیم و نحوه انتخاب صحیح آنها از روی جدول کاتالوگ (شامل ظرفیت ، ابعاد دستگاه ، مشخصات الکتریکی ، نوع کمپرسور و دیگر مشخصات آن) را تشریح نماییم. نوع 3 فاز آن کاربرد و مزایای بیشتری نسبت به نوع تک فاز آن دارد.

مهمترین تفاوت مینی چیلر تک فاز و سه فاز عبارت است از :

برق ورودی مینی چیلر تک فاز با مینی چیلر سه فاز کاملا متفاوت است. در کاربری هایی که برق 3 فاز در دسترس نیست به ناچار بایستی از برق تک فاز استفاده کرد که ساخت مینی چیلر تک فاز تا نهایتا 4 تن تبرید امکان پذیر و منطقی است. ما سعی می کنیم که مینی چیلر تک فاز تولید نکنیم و دلیل آن این است که راه اندازی کمپرسورهای آن با خازن هایی صورت می گیرد که عموما این خازن ها بعد از مدتی معیوب می شوند و نیز نصب و سرویس آنها با دردسرهای خاصی همراه است. همچنین قیمت تجهیزات برقی تک فاز از 3 فاز بیشتر بوده و به همین خاطر ما سعی می کنیم که کلیه دستگاه ها را به صورت 3 فاز تولید کنیم تا ایرادات برقی آنها به حداقل ممکن برسد. تنها سایزی که مجبور باشیم به صورت تک فاز تولید کنیم 4 تن تبرید است. در شکل زیر تعدادی از مینی چیلرهای سه فاز در حال ساخت در محل کارخانه شرکت ما نشان داده شده است. در ادامه مشخصات فنی از جمله ابعاد مینی چیلر ، مشخصات کمپرسورهای آن ، برق ورودی به سیستم و غیره و راهنمای انتخاب آنها از روی جدول کاتالوگ را بررسی می کنیم.

ساخت مینی چیلر

برای شناخت اجزا و طرز کار مینی چیلرها و آشنایی بیشتر با مزایا و کاربردهای آن توصیه می کنیم که ابتدا این متن ⇐ مینی چیلر چیست را مطالعه بفرمایید.

کاتالوگ مینی چیلر سه فاز و تک فاز :

در تصویر زیر یک نمونه کاتالوگ مینی چیلر نشان داده شده است که پارامترهای مختلف و مهم آن را بررسی می کنیم.

1 . تعیین ظرفیت حدودی از روی کاتالوگ مینی چیلر

نکته اینکه مینی چیلرهای موجود در کاتالوگ در حالت استاندارد تدوین شده اند و در صورت نیاز و یا درخواست مشتری، آپشن هایی به این موارد اضافه یا کم می شود و نیز ظرفیت آن می تواند بالاتر، مابین و کمتر از این ظرفیت ها باشد.

نام تجاری مینی چیلرهای ما از مدل TDM-3TR شروع و تا TDM-10TR و بالاتر ادامه پیدا می کند که در ستون های کاتالوگ مینی چیلر به ترتیب لیست شده اند.

سطر اول (power supply) از کاتالوگ ، بیانگر ولتاژ V (برق 220 تا 380 ولت)، تعداد فاز Ph ( مینی چیلر تک فاز یا مینی چیلر سه فاز ) و فرکانس دستگاه بر حسب هرتز Hz (برق 50 هرتز شهری) است که به ترتیب اعداد آن در زیر هر مدل بیان شده است. در دومین سطر از کاتالوگ مینی چیلر (cooling) ظرفیت دستگاه بر حسب کیلووات Kw بیان شده است که با تقسیم آن بر عدد 3.52 ظرفیت به تن تبرید تبدیل می شود. در سطر سوم شدت جریان برق ورودی (input current) بر حسب آمپر بیان شده است. همانطور که در جدول زیر مشاهده می کنید تفاوت مینی چیلر تک فاز و سه فاز از ظرفیت 14 کیلووات (4 تن تبرید) به بعد مشخص می شود و از این ظرفیت به بعد مینی چیلرها معمولا فقط به صورت 3 فاز ساخته می شوند.

کاتالوگ مینی چیلر

مطالعه بیشتر درباره لیست قیمت مینی چیلرهای شرکت ما در این صفحه ⇐ قیمت مینی چیلر

2 . نوع کمپرسور ، مشخصات و تعداد آن

دومین پارامتر مهم نوع، برند و تعداد کمپرسور بکار رفته در دستگاه است که ما در ساخت مینی چیلرهای خود از کمپرسورهای نوع اسکرال دور ثابت (fixed speed scroll type) برندهای معتبر جهانی کوپلند و دانفوس استفاده می کنیم و کمپرسور دور متغیر (اینورتر) در صورت نیاز یا خواست مشتری به آن اضافه می گردد. همانطور که در کاتالوگ مینی چیلر مشاهده می کنید تا ظرفیت 14 کیلووات معمولا از یک کمپرسور و از 14 کیلووات به بالا معمولا از یک یا دو کمپرسور استفاده می شود. 

3 . نوع کندانسور و فن آن

در سطر بعدی کاتالوگ ، نوع و برند موتور فن کندانسور مینی چیلر (outdoor fan motor) آورده شده است که ما در محصولات خود از موتورفن های شرکت معتبر زیلابگ یا ebm آلمانی استفاده می کنیم. در قسمت بعدی مشخصات کندانسور (outdoor coil) شامل تعداد ردیف آنها، دما، نوع فین ها و قطر تیوب (لوله) آن آورده شده است.

کمپرسورهای کوپلند و موتور فن های زیلابگ

4 . نوع اواپراتور و مشخصات آن

اواپراتور ، مبدل حرارتی پوسته و لوله ای (shell and tube) است که در آن آب توسط مبرد سرد می شود و دمای آب سرد شده در آن بیان شده است که با توجه به نیاز در پروژه ای خاص، این درجه حرارت می تواند کاهش یا افزایش یابد.

5 . سایر پارامترهای مهم مانند وزن مینی چیلر و ابعاد مینی چیلر

طبق کاتالوگ ، سطح صدای کارکرد هر دستگاه بر حسب دسیبل dB-A ، ابعاد مینی چیلر بر حسب میلی متر mm ، وزن مینی چیلر بر حسب کیلوگرم Kg ، قطر لوله متصل به آن و دمای آب ورودی و خروجی از آن بیان شده است.

نمونه هایی از مینی چیلرهای ساخته شده در شرکت ما :

انواع مینی چیلر

فرآیند خرید مینی چیلر

قبل از خرید مینی چیلر بهتر است که ظرفیت های استاندارد و ویژگی های آن را در کاتالوگ مینی چیلر مطالعه نمایید تا انتخاب مناسبی برای برآوردن نیازهای اساسی خود داشته باشید. ما در این متن به تشریح بخشی از کاتالوگ مینی چیلر های ساخت شرکت خود پرداختیم و مشخصات و ویژگی های استاندارد شده و عمومی آن را خدمت شما شرح دادیم. فرآیند خرید مینی چیلر از تعیین پارامترهای دمایی و جریانی مورد نیاز توسط مهندسان متخصص و بررسی درخواست های مشتری شروع شده و پس از تهیه نقشه، انجام محاسبات و تعیین خصوصیات آن، طراحی و تولید می شود تا دقیقا متناسب با نیازهای هر پروژه باشد.

خرید مینی چیلر

بنابرین با توجه به این پارامترها می توانید در فرآیند خرید مینی چیلر مناسب از موارد مهمی مانند نوع کمپرسور ، وزن مینی چیلر ، مینی چیلر تک فاز ، سه فاز و … اطلاعات اولیه را بدست آورید. مهندسان ما ابتدا نیازهای اساسی هر پروژه را بررسی و مناسب ترین دستگاه سرمایشی و گرمایشی را برای آن انتخاب، محاسبه و طراحی می کنند. در مرحله بعد و پس از تعیین قیمت آن، مرحله ساخت مینی چیلر بر اساس استانداردهای روز صنعت تبرید در شرکت ما انجام می شود. ما همواره محصولات خود را به صورت مستقیم از کارخانه و با قیمت مناسب به فروش می رسانیم. جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره انواع دستگاه های گرمایشی و سرمایشی، آشنایی با فرآیند خرید مینی چیلر و نیز استعلام قیمت دستگاه ها با مهندسان ما تماس بگیرید.

مهندس احمدی : 09127675117 – 09194427470

مهندس خورانی : 09191639363

مطالعه بیشتر ⇓

چیلر کوچک خانگی

مقایسه مینی چیلر و داکت اسپلیت

فروش مینی چیلر

چه پارامترهایی قبل از خرید مینی چیلر باید محاسبه شود ؟

دمای آب ورودی به دستگاه و دمای آب مورد نیاز خروجی از آن ، دبی (شدت جریان) آب ، شرایط دمایی (حداقل و حداکثر دمای محیط محل نصب دستگاه) و پارامترهای مربوط به نوع کاربری (آلاینده های محیط ، اسیدی بودن یا نبودن محیط و سایر عواملی که می تواند در تعیین ظرفیت و نیز مشخصات فنی دستگاه اثر بگذارد)

آیا مینی چیلرها دقیقا مطابق با کاتالوگ ساخته می شوند ؟

خیر به این شکل نیست. در واقع بهترین حالت این است که مهمترین پارامترهای کاتالوگ مینی چیلر به عنوان یک راهنمای کلی مد نظر قرار داده شود ولی هر دستگاه با توجه به مشخصات آب و هوایی شهر محل نصب دستگاه و نیازهای مهم هر پروژه به طور خاص طراحی و تولید شود تا بیشترین کارایی را داشته باشد.

در چه مواقعی استفاده از مینی چیلر تک فاز منطقی است ؟

در مواقعی که به هیچ وجه تامین برق 3 فاز امکان پذیر نباشد. کارفرماها باید به این نکته توجه کنند که به خاطر مشکلات خاصی که مینی چیلرهای تک فاز ایجاد می کنند بهتر است که به فکر تامین برق 3 فاز باشند تا با مشکلات متعدد مثل خرابی خازن های الکتروموتورهای تک فاز و نیز هزینه اولیه اضافه تر سیستم برق تک فاز مواجه نشوند.

به این متن چند ستاره میدین؟ (ستاره سمت چپ بیشترین امتیاز رو داره. بدون نیاز به ثبت نام در سایت می تونید امتیاز بدید)
[کل: 4 میانگین: 3.3]
اشتراک گذاری :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

چهار − یک =

keyboard_arrow_up
مشاوره و استعلام قیمت