قیمت سیستم VRF

قیمت VRF با توجه به ظرفیت و نوع برند متغیر است. برای مثال به طور میانگین قیمت هر یونیت خارجی سیستم VRF شرکت LG بین 870 تا 1230 دلار به ازای هر تن تبرید (هر 3.5 کیلووات) و قیمت هر یونیت داخلی (یا همان فن کویل) نوع کاستی شرکت LG از ظرفیت های 200 تا 1200 CFM بین 450 تا 700 دلار است. (در هر پروژه با توجه به ابعاد ساختمان از تعداد زیادی فن کویل دکوراتیو کاستی ، دیواری ، سقفی و غیره استفاده می شود.)

قیمت سیستم VRF را بایستی از ابعاد مختلف بررسی کرد. پارامترهایی چون قیمت دستگاه VRF (شامل یونیت خارجی و یونیت های داخل ساختمان که بررسی شد) ، هزینه خرید پست برق سه فاز یا پست گاز در پروژه های بزرگ و تاثیر مستقیم آن بر قیمت VRF ، برند سازنده دستگاه و تکنولوژی های به کار رفته در آن (متفاوت بودن قیمت سیستم VRF ال جی با سایر برندها مانند Hisense) ، هزینه لوله کشی بین یونیت ها به ازای هر متر ، هزینه شارژ گاز مبرد در تمام لوله ها ، هزینه افزودن تجهیزات مکمل گرمایشی (به خصوص در مناطق سردسیر) و تاثیر قیمت ارز و تحریم ها بر قیمت دستگاه VRF (به علت وارداتی بودن دستگاه ها) را بایستی بررسی کرد و مجموع هزینه ها را در نظر گرفت.

فن کویل های متصل به VRF و GHP

قیمت سیستم VRF از 870 تا 1230 دلار به ازای هر تن تبرید

بنابرین قیمت سیستم VRF از 870 تا 1230 دلار به ازای هر تن تبرید فقط مربوط به یونیت بیرون از ساختمان آن می شود و قیمت یونیت های داخل ساختمان (قیمت فن کویل ها) و تمام هزینه های دیگری که به آنها اشاره شد را هم باید در نظر گرفت. در ضمن اینکه این قیمت دلاری مربوط به قیمت های خارج از کشور می باشد و قطعا با حمل دستگاه ها به داخل کشورمان و نیز هزینه های مربوط به دور زدن تحریم ها برای واردات این قیمت ها افزایش نیز می یابد. یونیت های خارج از ساختمان معمولا بر حسب اسب بخار (HP) و در سایزهای 8 ، 10 ، 12 ، 14 ، 16 ، 18 ، 20 ، 22 ، 24 و 26 HP طراحی و تولید می شوند که با ضرب ظرفیت دستگاه بر حسب HP در عدد 0.21 ظرفیت بر حسب تن تبرید به دست می آید. برای ظرفیت های بالاتر از 26 اسب بخار به صورت ترکیبی از این ظرفیت ها استفاده می شود. برای مثال برای ظرفیت 40 HP از یک دستگاه 24 HP و یک دستگاه 16 HP به صورت ترکیبی استفاده می شود. هر چه ظرفیت دستگاه کمتر باشد، قیمت به ازای هر تن تبرید بیشتر است. برای مثال قیمت یونیت بیرونی سیستم تهویه مطبوع VRF شرکت LG برای ظرفیت های کم، حدودا 1230 دلار به ازای هر تن تبرید و در ظرفیت های بالاتر حدودا 870 دلار به ازای هر تن تبرید است.

سیستم LG VRF

توضیحات کلی در مورد VRF 

سیستم های VRF از جمله دستگاه های تهویه مطبوع گرمایشی و سرمایشی هستند که مزایای فراوانی از جمله بهینه سازی مصرف انرژی ، انعطاف پذیری در نصب و ایجاد قابلیت کنترل محلی و مستقل (از نظر دمایی) را برای هر کاربر فراهم می کنند. بدون وارد شدن به جزئیات ، این سیستم ها چهار بخش اصلی (مطابق شکل زیر) را در بر می گیرند.

1 . یونیت خارجی مستقر در بیرون ساختمان یا همان واحد کندانسینگ (Outdoor Unit)

2 . یونیت های داخل ساختمان یا همان فن کویل ها (Indoor Units)

3 . لوله کشی مبرد (Refrigeration Piping)

4 . سیستم های کنترلی

سیستم سرمایش و گرمایش VRF

دستگاه های VRF به دو دسته کلی GHP و EHP تقسیم بندی می شوند که GHP – Gas Heat Pump از نوع گازسوز (گاز شهری) آن و EHP – Electric Heat Pump نوع الکتریکی آن است که به اشتباه در اکثر منابع فارسی به نوع EHP همان VRF گفته می شود. ما نیز به ناچار هر جا در متون خود از کلمه VRF استفاده می کنیم ، منظورمان همان نوع EHP آن (یعنی نوع تمام الکتریکی آن) است. همانطور که گفته شد سیستم شامل یک یا چند یونیت خارجی (که در اکثر پروژه ها بر روی بام مستقر می شوند) و یونیت های داخلی (انواع فن کویل ها) می شود. VRF و GHP هر دو شامل این یونیت ها می شوند ولی با این تفاوت که در یونیت خارجی دستگاه وی آر اف از موتور الکتریکی (الکترو موتور) برای چرخش کمپرسور سیکل تبرید استفاده می شود ولی در یونیت خارجی دستگاه جی اچ پی از یک موتور احتراق داخلی (موتور پیستونی گازسوز) سایز کوچک برای چرخش کمپرسور استفاده می شود که همین موضوع VRF را به دستگاهی تمام برقی و GHP را به دستگاهی گازسوز (گاز شهری) تبدیل می کند. سایر اجزای این دو سیستم تقریبا مشابه هم است. تفاوت قیمت موتور الکتریکی و موتور احتراقی تاثیر مستقیم بر تفاوت قیمت VRF نسبت به قیمت GHP خواهد داشت. قیمت سیستم تهویه مطبوع VRF از 870 تا 1230 دلار به ازای هر تن تبرید (قیمت یونیت بیرون از ساختمان) که بدان اشاره کردیم مربوط به نوع EHP (الکتریکی) آن است.

مطالعه بیشتر درباره ساختار و مزایای این سیستم در متن ⇐ سیستم VRF

قیمت سیستم VRF (هزینه کل تمام شده برای مشتری) علاوه بر یونیت های خارجی و داخلی شامل موارد زیر نیز می شود.

سایر عوامل و هزینه های تاثیر گذار بر قیمت سیستم VRF

1 . افزودن هزینه لوله کشی به قیمت وی آر اف

ساختمان های مختلف با توجه به محل استقرار یونیت خارجی و فاصله آن از یونیت های داخلی و نیز میزان پراکندگی یونیت های داخلی و فاصله آنها نسبت به هم به متراژهای لوله کشی مسی متفاوتی نیاز دارند. هزینه لوله کشی معمولا بر حسب میزان متراژ آن تعیین می شود که پس از تهیه نقشه های اجرایی ساختمان ، قیمت دقیق و نهایی آن تعیین می شود. هزینه لوله کشی در دستگاه GHP و VRF تقریبا یکسان است و تنها قیمت لوله کشی برندهای مختلف مانند LG ، Toyota و … با یکدیگر متفاوت است.

برای مثال هزینه لوله کشی VRF های LG به ازای هر متر حدود 20 تا 25 دلار است. در ضمن اینکه به ازای هر فن کویل نیز از یک سپریشن (Separation) به قیمت تقریبی 90 تا 100 دلار باید استفاده شود.

لوله کشی VRF

2 . افزودن قیمت تجهیزات مکمل گرمایشی (در صورت نیاز)

توان گرمایشی سیستم VRF از توان سرمایشی آن کمتر بوده و چون در فصل زمستان از انرژی الکتریسیته برای گرمایش هوا استفاده می کند ، استفاده از آن برای گرمایش (مخصوصا در مناطق سردسیر) صرفه اقتصادی ندارد. به همین خاطر در بسیاری از پروژه ها ممکن است به دلیل ارزان تر بودن قیمت گاز طبیعی نسبت به برق از سیستم مکمل گازسوز برای گرمایش ساختمان استفاده شود. در چنین پروژه هایی یک کویل آبگرم به هر یونیت داخلی (فن کویل) اضافه می گردد و کویل با لوله کشی آب به موتورخانه یا پکیج گازسوز متصل می شود. بدین ترتیب در فصل سرد سال ، آبگرم وارد کویل شده و با چرخش فن موجود در فن کویل ها ، هوای داخل ساختمان گرم می شود. بنابرین قیمت تجهیزات گرمایشی (شامل کویل مسی ، لوله کشی آبگرم و بویلر موتورخانه یا پکیج) نیز به قیمت سیستم VRF افزوده می شود.

نکته اینکه در سیستم GHP به علت استفاده از گاز برای گرمایش (علاوه بر سرمایش) و بالا بودن راندمان آن در حالت گرمادهی ، حتی در مناطق سردسیر نیز به سیستم مکمل گرمایشی نیاز نیست.

نتیجه گیری در مورد قیمت و خرید دستگاه VRF و GHP

در تعیین قیمت سیستم VRF و یا GHP علاوه بر قیمت اولیه دستگاه (شامل خرید یونیت های داخل و خارج از ساختمان) باید موارد دیگر مانند هزینه لوله کشی مسی (با توجه به متراژ مورد نیاز برای هر ساختمان) ، هزینه شارژ مبرد در مسیر لوله کشی ، هزینه خرید تجهیزات مکمل گرمایشی (در صورت نیاز) ، هزینه های مربوط به دور زدن تحریم ها (در زمان هایی که کشورمان تحریم باشد) و قیمت ارز (به علت وارداتی بودن این دستگاه ها) را در نظر گرفت. ما برای نمونه قیمت دستگاه VRF الکتریکی شرکت ال جی را بررسی کردیم و همانطور که گفتیم به ازای هر تن تبرید حدودا 870 تا 1230 دلار هزینه یونیت بیرونی و نیز 450 تا 700 دلار هزینه هر فن کویل می شود که این قیمت دستگاه های موجود در خارج از کشور است که با واردات آنها چند درصد هم به آن افزوده می شود.

تهویه مطبوع ماخ ، عاملیت طراحی ، فروش و اجرای انواع سیستم های تهویه مطبوع گرمایشی و سرمایشی مدرن از جمله دستگاه های GHP و VRF شرکت های معتبر جهانی مانند LG ، Toyota ، Panasonic ، Hisense و …‌ را تحت ضمانت شرکت سازنده آن بر عهده دارد. همچنین طراحی و تولید انواع سیستم های دیگر مانند چیلرهای تراکمی ، مینی چیلر ، هواساز ، ایرواشر ، دستگاه زنت و … نیز در محل کارخانه شرکت ما و متناسب با نیازهای هر مشتری به طور خاص انجام شده و کلیه محصولات مستقیما از کارخانه و با قیمت مناسب به فروش می رسند. جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره انواع دستگاه ها ، انتخاب مناسب ترین دستگاه برای پروژه خود و نیز استعلام لیست قیمت VRF و GHP های برندهای مختلف و سایر محصولات با مهندسان ما تماس بگیرید.

مهندس احمدی : 09127675117 – 09194427470

مهندس خورانی : 09191639363

مطالعه بیشتر درباره انواع چیلرها و مزایا و ویژگی های آنها ⇐ انواع چیلر

بررسی قیمت انواع چیلرها در این متن ⇐ قیمت چیلر صنعتی و ساختمانی

مطالعه بیشتر درباره سایر محصولات ⇓

روف تاپ پکیج چیست ؟

هواساز چیست ؟

به این متن چند ستاره میدین؟ (ستاره سمت چپ بیشترین امتیاز رو داره. بدون نیاز به ثبت نام در سایت می تونید امتیاز بدید)
[کل: 7 میانگین: 3.9]
اشتراک گذاری :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

هفده − چهارده =

keyboard_arrow_up
مشاوره و استعلام قیمت