نرم افزار کول سلکتور دانفوس Danfoss Coolselector

نرم افزار Coolselector کول سلکتور شرکت دانفوس ، یک نرم افزار جامع و با کاربری آسان برای محاسبه و انتخاب کلیه محصولات شرکت دانفوس از جمله کمپرسور ، قطعات سیکل تبرید ، کنترلرها ، سنسورها ، سوئیچ ها و … و همچنین محاسبات مربوط به اتاق سرد (Cold room) تجاری و صنعتی است که به کمک آن می توان با تعریف ظرفیت برودتی مورد نیاز ، دما ، نوع مبرد و … مناسب ترین قطعات این شرکت را برای یک کاربرد خاص انتخاب کرد. همچنین این نرم افزار نرخ جریان مبرد ، افت فشار و نمودار عملکرد سیکل را با جزئیات نمایش می دهد.

آنچه که استفاده نرم افزار Coolselector را جذاب کرده این است که این نرم افزار انتخاب های بسیار متعددی را برای هر قطعه (مثلا شیر انبساط) با توجه به پارامترهای تعریف شده (مثل ظرفیت و نوع مبرد ، دمای کندانسور و اواپراتور ، نوع اتصالات ، سایز اتصالات ، سوپر هیت و …) پیشنهاد می دهد تا بتوان در سطح بازار ، قطعه مورد نظر را به راحتی و با توجه به بودجه موجود خریداری کرد. همچنین اگر نوع خاصی از قطعه مورد نظر مناسب سیستم نباشد با علامت هشدار آن را مشخص می کند تا در نهایت بتوان بهترین نوع قطعه را انتخاب کرد. در ادامه ضمن معرفی بیشتر نرم افزار کول سلکتور دانفوس ، قسمت های مهم آن را نیز آموزش می دهیم.

دانلود و نصب نرم افزار Coolselector :

نرم افزار Coolselector دانفوس یک نرم افزار رایگان کم حجم است که به راحتی می توانید با کلیک بر روی لینک زیر آخرین نسخه آن را از وبسایت رسمی شرکت دانفوس دانلود و نصب نمایید. نصب آن بسیار راحت بوده و کافی است که در مراحل نصب روی گزینه های next کلیک نمایید. در مراحل نصب می توان تنظیماتی مثل موقعیت مکانی ، زبان ، واحد اندازه گیری و … را تغییر داد. البته اگر در مراحل نصب این تنظیمات را تغییر ندهید ، بعدا می توانید این تنظیمات را به راحتی در پنل کاربری نرم افزار تغییر دهید.

دانلود نرم افزار کول سلکتور ⇐ Danfoss Coolselector

اگر شما یک دانشجو یا استاد یا یک مونتاژ کار سیستم های تبریدی باشید ، این نرم افزار به شما اجازه تست ایده ها و برآورد هزینه ها را داده و می توانید نسبت به انتخاب مناسب ترین قطعات ، اطمینان کامل داشته باشید.

بیشتر بخوانید: دانلود فایل ها و جزوات آموزشی سیستم های تهویه (به صورت فایل pdf) در این صفحه ⇐ جزوه طراحی سیستم های تهویه مطبوع

قسمت های مختلف نرم افزار کول سلکتور :

مطابق تصویر زیر در سمت چپ پنل کاربری ، هفت سربرگ اصلی وجود دارد که عبارتند از :

1 . valves and line components

نخستین سربرگ مربوط به شیرها ی(ولوهای) مدار سیکل تبرید می شود. هر کدام از این سربرگ ها نیز در زیر مجموعه خود شامل چندین بخش هستند که برای مثال مطابق شکل زیر قطعاتی مثل شیر انبساط الکترونیکی ، شیر انبساط ترموستاتیکی ، سایت گلس ، فیلتر داریر ، چک ولوها ، سونولوئید ولوها ، شیرهای آب و … در زیر مجموعه سربرگ valves and line components قرار دارند.

نرم افزار Coolselector

2 . components in series

در این سربرگ با قرار دادن اجزای چرخه (برای مثال شیرهای کنترلی ، شیر انبساط ، فیلتر درایر و …) در کنار هم می توان عملکرد آنها را مورد بررسی قرار داد. نرم افزار به طور اتوماتیک با توجه به پارامترهایی که به عنوان ورودی تعریف می کنید ، مناسب ترین اجزا را پیشنهاد می دهد.

نرم افزار کول سلکتور

3 . commercial applications

در این سربرگ می توان با تعیین ابعاد اتاق ، نوع عایق ، دماها ، شدت نور ، میزان رفت و آمد افراد و … اتاق های سرد را به طور کامل طراحی کرد. همچنین نرم افزار Coolselector دانفوس یک گزارش کامل از نوع کمپرسور مورد نیاز گرفته تا مشخصات کندانسور و کلیه تجهیزات سیکل تبرید را نمایش می دهد.

طراحی اتاق سرد

4 . industrial applications

در این سربرگ می توان ترکیب بندی و قطعات مورد نیاز برای خط دیفراست ، خط مایع ، خط دیفراست گاز داغ و … را تعیین و یک گزارش کامل و دقیق از آن گرفت.

5 . compressors and condensing units

در این سربرگ با توجه به پارامترهای مهم ورودی در ستون سمت چپ (برای مثال نوع مبرد ، تعداد فاز برق موجود ، فرکانس ، نوع کمپرسور پیستونی یا اسکرال ، ظرفیت سرمایشی و …) می توان نوع کمپرسور و کندانسور متناسب با آن را استخراج نمود. همچنین در این قسمت می توان پارامترهای عملکردی سیستم از جمله COP ، مصرف انرژی ، شدت جریان برق ، نرخ جریان مبرد ، ظرفیت حرارتی سیستم و … را مشاهده نمود و یک گزارش مفصل از آن تهیه کرد.

نرم افزار انتخاب کمپرسور

6 . electronic controls

در این سربرگ می توان با توجه به پارامترهای ورودی (برای مثال تعداد کمپرسور ، کامپکت یا مدولار بودن و …) نوع کنترلر مناسب که از سمت شرکت دانفوس پیشنهاد می شود را انتخاب نمود.

نرم افزار انتخاب قطعات الکترونیکی

7 . sensors and switches

در این سربرگ می توان سنسورها و سوئیچ های مورد نیاز (برای مثال سنسور دما ، سنسور فشار ، سوئیچ اختلاف فشار و …) را با توجه به پارامترهای ورودی که در ستون سمت چپ می توان تنظیم کرد ، انتخاب نمود.

در ویدیو زیر به طور خلاصه قسمت های مختلف این نرم افزار را آموزش داده ایم.


در ویدیو زیر نحوه انتخاب کمپرسور سیکل های تبرید تراکمی با استفاده از این نرم افزار را آموزش داده ایم.


در فیلم آموزشی زیر نیز نحوه انتخاب صحیح انواع اکسپنشن ولوهای (شیر انبساط) الکترونیکی و ترموستاتیکی سیکل های تبرید تراکمی توسط نرم افزار Coolselector شرکت دانفوس آموزش داده ایم.


در ویدیو زیر نیز ضمن معرفی انواع کندانسینگ یونیت های دانفوس ، طرز صحیح و اصولی انتخاب کندانسینگ یونیت سیکل های تبرید تراکمی را آموزش داده ایم.


مطالعه بیشتر درباره نحوه محاسبه ظرفیت چیلرها در این متن ⇐ محاسبه ظرفیت چیلر

مطالعه بیشتر درباره ظرفیت اسمی و واقعی چیلرها در این متن ⇐ ظرفیت واقعی چیلر

به این متن چند ستاره میدین؟ (ستاره سمت چپ بیشترین امتیاز رو داره. بدون نیاز به ثبت نام در سایت می تونید امتیاز بدید)
[کل: 21 میانگین: 4.2]
اشتراک گذاری :

9 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

16 − ده =

keyboard_arrow_up
مشاوره و استعلام قیمت