چیلر جذبی

چیلر جذبی چیست ؟

چیلر جذبی یا همان چیلر ابزوربشن ماشینی است که طی یک سیکل دائمی تحت عنوان سیکل جذبی و با استفاده از منابع گرمایی مانند بخار داغ یا شعله مستقیم گاز ، آب را سرد کرده و به واحدهای ساختمانی مانند فن کویل یا هواساز یا واحدهای صنعتی ، جهت خنک کاری ارسال می کند. در ادامه ی همین متن به کاربرد ، مزایا ، معایب و انواع چیلر جذبی به شکل مفصل خواهیم پرداخت.

نمونه ای از چیلر ابزوربشن (جذبی) :

چیلر جذبی

در شکل زیر یک نمایی گرافیکی از سیکل (چرخه) یک چیلر جذبی را مشاهده می کنید.

چرخه چیلر جذبی

چیلر جذبی چگونه کار می کند ؟ کاربرد ، مزایا ، معایب و انواع آن

برای پاسخ به این سوال که چیلر جذبی چگونه کار می کند و اجزای آن چطور حرارت را از یک قسمت به قسمت دیگر منتقل می کنند ابتدا باید چهار جزء اصلی را که در یک چیلر ابزوربشن وجود دارد ، بشناسیم که عبارتند از :

1 . اواپراتور

(وظیفه اواپراتور سرد کردن آبی است که باید برای مصارف سرمایشی ساختمانی یا صنعتی با پمپ ارسال شود)

مطابق شکل بالا در اواپراتور ، آب مقطر (به عنوان مبرد) توسط نازل هایی بر روی لوله های حاوی آب چیلد (آبی که قرار است سرد شود و داخل لوله ها جریان دارد) افشانده می شود و به خاطر اینکه در اواپراتور حالت خلا وجود دارد ، آب مقطر افشانده شده به سرعت و با گرفتن کوچک ترین حرارت از اطراف خود ، بخار می شود. در واقع منظور از اطراف همان آب چیلد جاری در لوله ها است که حرارت را از آب چیلد می گیرد و منجر به کاهش دمای آب چیلد می شود. حال سوالی که پیش می آید این است که چرا و چطور فشار قسمت اواپراتور کم بوده و حالت خلا دارد؟ چونکه ماده ای به نام لیتیوم بروماید در قسمت ابزوربر چیلر جذبی وجود دارد (اواپراتور و ابزوربر به هم راه دارند) که به عنوان جاذب عمل کرده و بخار آب را به خود جذب می کند.

2 . ابزوربر یا جاذب

(ابزوربر وظیفه ابقا و نگهداری فشار اواپراتور در حالت خلا را دارد و این کار را از طریق جذب بخار مبرد تبخیر شده در اواپراتور انجام می دهد.)

بعد از اینکه لیتیوم بروماید توانست بخار آب را به خود جذب کند با پمپی به قسمت ژنراتور پمپاژ می شود تا با گرفتن حرارت خارجی (گرمایی که به منظور راه اندازی سیکل جذبی استفاده می کنیم که می تواند گرمای در حال هدر رفتن یک کوره یا شعله مشعل و … باشد) بتواند بخار آب را از خود جدا کرده و مجددا مورد استفاده قرار گیرد.

3 . ژنراتور

(وظیفه ژنراتور ، غلیظ کردن محلول لیتیوم بروماید به حالت غلظت اولیه اش است.)

وقتی که در ژنراتور ، لیتیوم بروماید از بخار آب جدا شد ، هر یک مسیری جداگانه می رود. بخار آب به قسمت کندانسور می رود تا دوباره به حالت مایع (آب مقطر) تبدیل شود و لیتیوم بروماید به ابزوربر می رود تا دوباره بتواند بخار آب قسمت اواپراتور را به خود جذب کند.

چیلر جذبی ، دستگاهی سرمایشی است که در آن به جای انرژی الکتریکی و موتور الکتریکی کمپرسور (چیلرهای تراکمی) از حرارت و ژنراتور به عنوان منبع انرژی استفاده می شود. سیکل جذبی و سیکل تبرید تراکمی از نظر فرایندهای تبخیر و تقطیر که در دو فشار متفاوت انجام می شوند شبیه هم هستند. تفاوت این دو سیکل در این است که در سیکل جذبی برای تولید اختلاف فشار از یک ژنراتور که با حرارت کار می کند استفاده می گردد ولی در سیکل تراکمی ، اختلاف فشار توسط کمپرسور ایجاد خواهد شد. هر دو سیکل برای کار کردن نیاز به انرژی دارند. سیکل جذبی به حرارت و سیکل تراکمی به انرژی الکتریکی الکتروموتور که کمپرسور را به گردش در می آورد.

4 . کندانسور

(بخار مبردی (بخار آب) که از ژنراتور آزاد می شود، در کندانسور به مایع (آب مقطر) تبدیل می شود.)

اگر در شکل بالا دقت کنید می بینید که یک مدار آب برج خنک کننده هم وجود داره که این آب از قسمت ابزوربر و کندانسور عبور داده شده تا دمای این دو قسمت رو کاهش بده تا هم لیتیوم بروماید بتونه در قسمت ابزوربر با راندمانی بالاتر بخار آب رو به خودش جذب کنه و هم اینکه در قسمت کندانسور ، بخار آب بتونه به مایع تبدیل بشه. وجود برج خنک کننده باعث بروز مزایا و معایب مهمی در چیلر جذبی می شود و در شرایط آب و هوایی خاصی کاربرد چیلر جذبی را محدود می کند که به آنها اشاره خواهیم کرد.

در شکل زیر ساختار یک چیلر جذبی به طور کلی و ساده نشان داده شده که ژنراتور آن یک موتور دیزل است که حرارت اتلافی موتور توسط یک مبدل گرمایی به چیلر داده می شود و طی یک سیکل نسبتا پیچیده ، آب در اواپراتور سرد می شود و این آب سرد است که با پمپ به فن کویل های درون ساختمان پمپاژ شده و در فن کویل ها عمل سرمایش هوا صورت می گیرد. وظیفه برج خنک کننده نیز گرفتن گرمای اضافی از سیکل است.

سیکل چیلر جذبی

مطالعه بیشتر درباره انواع فن کویل ها در این مقاله ⇐ فن کویل

مطالعه بیشتر درباره برج های خنک کننده در این مقاله ⇐ برج خنک کننده

انواع آن :

1 . انواع چیلر جذبی از نظر نوع ماده جاذب و مبرد

در سیکل جذبی از یک ماده جاذب به عنوان سیال ثانویه استفاده می گردد. ماده جاذب (معمولا لیتیوم بروماید) گازهای حاصل از تبخیر مبرد (معمولا آب) در تبخیرکننده (اواپراتور) را که موسوم به سیال اولیه است را جذب می کند. از نظر نوع ماده جاذب و مبرد در کل 2 نوع چیلر جذبی داریم. در سیکل های لیتیوم بروماید – آب ، لیتیوم بروماید به عنوان ماده جاذب و آب به عنوان مبرد است ولی در سیکل های آمونیاک – آب ، آمونیاک به عنوان ماده مبرد و آب به عنوان جاذب خواهد بود. از دیگر انواع چیلر جذبی که کاربرد کمتری دارد می توان به نوع سیلیکاژلی آن اشاره کرد که در آن هم آب نقش مبرد و ماده ای به نام سیلیکاژل نقش جاذب را ایفا می کند.

ماده لیتیوم بروماید چیلر جذبی

2 . از نظر نوع ژنراتور

چیلرهای جذبی از نظر نوع ژنراتور در انواع حرارت غیر مستقیم (مثل بخار ، آب داغ و …) و نیز نوع شعله مستقیم طراحی و ساخته می شوند. منظور از حرارت غیر مستقیم این است که حرارت بی مصرف و در حال هدر رفتن یک فرآیند صنعتی یا دستگاه را بتوان با سیکل جذبی به سرمایش آب تبدیل نمود و منظور از شعله مستقیم این است که به طور مستقیم و با سوزاندن سوخت های فسیلی ، حرارت لازم برای کار سیکل جذبی را ایجاد نمود و به وسیله آن باعث سرمایش آب شد.

چیلر جذبی دایرکت فایر

3 . از نظر تعداد مراحل و راندمان

از این نظر معمولا در انواع چیلر جذبی تک اثره (یک مرحله ای) ، دو اثره و حتی در مواقعی سه اثره طراحی و ساخته می شوند. در سال های اولیه که سیکل جذبی اختراع شده بود ، فقط نوع تک اثره طراحی و ساخته می شد. رفته رفته متخصصان به فکر بهبود راندمان دستگاه بودند و برای ایجاد لیتیوم بروماید غلیظ تر به جای استفاده از یک ژنراتور تصمیم به استفاده از 2 ژنراتور به عنوان ژنراتورهای دما بالا و دما پایین گرفتند که ما در متن های زیر به طور مفصل اجزا و طرز کار هر یک را شرح داده ایم و توصیه می کنیم که برای درک و شناخت بهتر و آشنایی با مزایا و معایب چیلر جذبی تک اثره و 2 اثره حتما این متن ها را مطالعه کنید.

مطالعه بیشتر ⇐ نحوه عملکرد چیلرهای جذبی تک اثره

مطالعه بیشتر ⇐ طرز کار چیلرهای جذبی دو اثره

برای راه انداختن یک چیلر ابزوربشن (جذبی) به چه چیزی نیاز است ؟

برای راه انداختن یک چیلر ابزوربشن به یکی از منابع حرارتی زیر نیاز است.

1 . گرمای اضافه یا دفعی از یک توربین گاز

2 . گرمای اگزوز یا آب رادیاتور یک موتور دیزل با استفاده از یک مبدل حرارتی

3 . گرمای گازهای دودکش کوره ها و بویلرها

4 . آب گرم یا بخار داغ در حال اتلاف

5 . شعله مستقیم گاز یا گازوییل

و منابع حرارتی دیگر

چیلر ابزوربشن (جذبی) تک اثره با ژنراتور آب داغ

کاربرد چیلر جذبی :

نکته مهم اینجاست که فقط زمانی کاربرد و استفاده از چیلر جذبی یا همان چیلر ابزوربشن به صرفه خواهد بود که یک منبع حرارتی در حال اتلاف در مکانی وجود داشته باشد (مانند موارد ذکر شده 1 تا 4) که با نصب یک چیلر جذبی بتوان گرمای در حال اتلاف را به کار مفید (ایجاد سرمایش) تبدیل نمود. در غیر این صورت (مانند مورد 5) اگر بخواهیم از یک شعله مستقیم به عنوان منبع انرژی چیلر استفاده کنیم، چیلر جذبی به دلایل اشاره شده در زیر، صرفه اقتصادی و عملکردی نخواهد داشت و استفاده از چیلر تراکمی مناسب تر خواهد بود.

مزایا و معایب اقتصادی چیلرهای جذبی (ابزوربشن) :

1 . ضریب عملکرد (COP) چیلر ابزوربشن حدود 1 است. در حالی که ضریب عملکرد چیلر تراکمی آب خنک و یا چیلر تراکمی هوا خنک حداقل 3 است. این مورد مهمترین علت استفاده گسترده تر از چیلرهای تراکمی و مزایا و برتری های آن نسبت به چیلرهای جذبی است. ضریب عملکرد پارامتری مهم برای سنجش راندمان یک دستگاه سرمایشی است.

2 . چیلرهای جذبی به برج خنک کننده نیاز دارند و در آنها مصرف آب وجود دارد و بر خلاف آن، چیلر تراکمی هوا خنک به برج خنک کننده نیازی ندارد و در نتیجه مصرف آب هم نخواهد داشت. بنابرین در مناطق کم آب و نیز مناطق با آب و هوای گرم و مرطوب که نمی توان از برج خنک کننده استفاده نمود (به علت افت راندمان برج) تنها گزینه مناسب چیلر تراکمی هوا خنک خواهد بود. البته نوعی از چیلرهای تراکمی تحت عنوان چیلر تراکمی آب خنک وجود دارد که برج خنک کننده در آن نیز جزئی از سیستم بوده و استفاده از آن در این نوع از شرایط آب و هوایی توصیه نمی شود و بنابرین این مورد جزء معایب چیلر جذبی و تراکمی آب خنک محسوب می شود.

3 . چیلرهای جذبی به مقدار اندکی برق برای پمپ های محلول ، مبرد و تخلیه نیاز دارند. در ضمن هزینه نصب تجهیزات برق اضطراری در آن زیاد نیست.

4 . قیمت اولیه آنها معمولا 50% نسبت به چیلرهای تراکمی بیشتر است. مخصوصا در تناژهای پایین اختلاف قیمت بین آنها بیشتر است و در تناژهای بالاتر (بالاتر از 100 تن تبرید) قیمت ها کم کم به هم نزدیک می شود ولی در نهایت باز هم قیمت نوع تراکمی کمتر بوده و یکی از مهمترین مزایا و برتری های آن است که کاربرد چیلر جذبی را با محدودیت ها بیشتری مواجه کرده است.

5 . چیلر جذبی نسبت به چیلر تراکمی صدای کارکرد کمتری دارد که از جمله مزایا و خصوصیات آن محسوب می شود.

6 . در ظرفیت برابر، چیلر جذبی نسبت به چیلر تراکمی حدود 40 تا 60 درصد مساحت بیشتر و حدود 1.5 تا 3 متر نیز ارتفاع بیشتری دارد و اشغال فضای بیشتری از موتورخانه یکی از معایب چیلر جذبی محسوب می گردد.

7 . وزن نوع تراکمی حدودا نصف وزن نوع جذبی است و در نتیجه به زیرسازی های مستحکم تر و پر هزینه تری برای نصب نوع جذبی نیاز است. نوع جذبی برای استقرار به فضایی مثل فضای موتورخانه نیاز دارد و این در حالی است که مثلا چیلر تراکمی هوا خنک (هوایی) به فضای موتورخانه نیازی نداشته و در فضای آزاد مانند بام یا حیاط نصب می شود.

مطالعه بیشتر درباره چیلرهای تراکمی هوا خنک در متن ⇐ چیلر هوایی

مطالعه بیشتر درباره چیلرهای تراکمی آب خنک در متن ⇐ چیلر تراکمی آب خنک

چیلر

گروه تهویه مطبوع ماخ تولید کننده انواع چیلرها ، مینی چیلرها ، هواساز ، ایرواشر ، برج خنک کننده و سایر دستگاه های سرمایشی و گرمایشی برای کاربردهای ساختمانی و صنعتی در طرح ها و ظرفیت های گوناگون ، مطابق با استانداردهای روز و متناسب با نیازهای هر مشتری به طور خاص است. کلیه محصولات ما به طور مستقیم از کارخانه و با قیمت مناسب به فروش می رسند. جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویژگی ها و قیمت انواع سیستم های تهویه مطبوع (انواع چیلر ، مینی چیلر ، هواساز و …) و نیز انتخاب مناسب ترین سیستم برای پروژه خود با مهندسان ما تماس بگیرید.

مهندس احمدی (تهویه مطبوع ماخ) : 09127675117 – 09194427470

مهندس خورانی (تهویه مطبوع ماخ) : 09191639363

مطالعه بیشتر ⇓

کار چیلر چیست ؟

مقایسه چیلرهای تراکمی و جذبی از نظر قیمت

مقایسه فنی و اقتصادی بین چیلر تراکمی و جذبی

چرا چیلر جذبی کاربرد کمتری نسبت به تراکمی داره؟

به طور کلی نوع تراکمی مزایایی داره که باعث شده استقبال بهتری ازش بشه که تعدادی از مزایا رو در متن ذکر کردیم. ولی اگه در صنعت یا مکان خاصی یک منبع حرارتی بدون مصرف (در حال هدر رفتن) داشته باشیم ، بهترین کار اینه که با نصب یک چیلر جذبی ، حرارت رو به سرمایش تبدیل کنیم و مصرف انرژی رو به بهترین شکل ممکن بهینه سازی کنیم.

آیا میشه به جای برج خنک کننده آبی از یک مبدل هوا خنک در چیلرهای جذبی استفاده کرد؟

با توجه به اینکه برج خنک کننده آبی مصرف آب داره و در مناطق مرطوب هم نمیشه ازش استفاده کرد ، سوالی که مطرح میشه اینه که آیا میشه بجاش مبدل هوا خنک قرار داد؟ پاسخ تقریبا منفیه چونکه اولا قیمت دستگاه خیلی میره بالا و دوم اینکه به خاطر پایین تر بودن توانایی مبدل های هوا خنک در کاهش دمای آب (نسبت به برج های خنک کننده) احتمال کریستالیزه شدن دستگاه بالا میره.

بزرگترین مشکل یک چیلر جذبی چه چیزی میتونه باشه؟

بزرگترین مشکل اینه که خطر کریستالیزه شدن لیتیوم بروماید (تبدیل شدن از حالت سیال به بلورهای نمک) و آسیب جدی به دستگاه وجود داره. هر وقت غلظت لیتیوم بروماید از یک حد معینی بیشتر بشه این اتفاق میافته و دلایل متعددی میتونه باعث این موضوع بشه. البته در چیلرهای جذبی نسل جدیدتر با افزودن کنترلرهای مختلف به دستگاه میشه احتمال این خطر رو به شدت کاهش داد ولی این تکنولوژی ها در نهایت باعث افزایش قیمت دستگاه میشه.

به این متن چند ستاره میدین؟ (ستاره سمت چپ بیشترین امتیاز رو داره. بدون نیاز به ثبت نام در سایت می تونید امتیاز بدید)
[کل: 143 میانگین: 4.2]
اشتراک گذاری :

24 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • محمد صدیقی آرا
    مارس 7, 2018 8:23 ب.ظ

    با سلام بسیار عالی، ممنون از اطلاعات مفیدتون

    پاسخ
  • سعید ساغری
    اکتبر 16, 2018 3:28 ب.ظ

    سلام بسیار عالی بود .
    آیا میتوان به دوچیلر جذبی مثلا هر کدام به ظرفیت 75 تن که در یک موتور خانه موازی هستند یک چیلر جذبی دیگر به ظرفیت 40 تن یا یک چیلر تراکمی 40تن اضافه کرد موازی یا سری؟ .آیا به تجهیزات دیگری هم نیاز داریم؟ اگر هست چه تجهیزاتی میخواهد؟

    باتشکر
    ساغری

    پاسخ
    • سلام و درود بر شما. بله می توان. البته مسئله به این سادگی ها نیست. بایستی به نوع و مقدار انرژی موجود در محل توجه کرد. برای مثال در صورت افزودن چیلر تراکمی به برق سه فاز و در صورت افزودن نوع جذبی شعله مستقیم به گاز طبیعی به مقدار کافی نیاز خواهد بود. به طور اصولی ابتدا بایستی محل پروژه توسط افراد متخصص بررسی و سپس در این خصوص تصمیم گرفته شود.

      پاسخ
  • mahdi abbasi mohammadi
    اکتبر 5, 2021 9:51 ق.ظ

    ممنون از مطلب پربار و جامع

    پاسخ
  • ممنون از اطلاعات خوبی که در اختیار ما قرار داده اید.

    پاسخ
  • محمود خان بیکی
    می 21, 2023 11:21 ق.ظ

    آیا از چیلرها میتوان بعنوان کولر گازی در مناطق شمال استفاده کرد ؟
    اگر میشود هزینه راه اندازی و نوع آن را بیان کنید

    پاسخ
    • makh-co.com admin
      می 24, 2023 9:25 ق.ظ

      بله چیلرها (به همراه فن کویل ها) یک سیستم کامل سرمایشی هستند که کاربرد فراوانی در تهویه منازل مسکونی ، اداری ، صنعتی و … دارند. در واقع چیلر ساختاری بسیار شبیه کندانسور (یونیت بیرون از ساختمان کولر گازی) دارد ولی با این تفاوت که به جای اینکه مبرد را به یونیت های داخل ساختمان ارسال کند ، آب را سرد کرده و آب سرد را به ساختمان ارسال می کند و این آب سرد با گردش در تعدادی فن کویل که در نقاط مختلف درون ساختمان نصب شده اند باعث سرمایش هوای داخل ساختمان می شود. برای گرمایش هم کافیست که آب گرم پکیج را به فن کویل ها متصل کنیم. برای شمال کشور بهترین نوع چیلر ، نوع تراکمی هوا خنک آن است که برای قیمت باید متراژ مشخص شود که با مهندسان ما تماس بگیرید تا هم ظرفیت مورد نیاز برای ساختمان شما را محاسبه و هم قیمت آن را اعلام نمایند.

      پاسخ
    • makh-co.com admin
      می 24, 2023 9:34 ق.ظ

      بله چیلرها (به همراه فن کویل ها) یک سیستم بسیار پر کاربرد برای سرمایش انواع ساختمان ها هستند. در واقع چیلر ساختاری بسیار مشابه کولر گازی دارد و با این تفاوت که به جای ارسال مبرد با لوله مسی به یونیت های داخل ساختمان ، ابتدا آب را سرد کرد و سپس آب سرد را به یونیت های داخل ساختمان (فن کویل ها) ارسال می کند. قیمت آن بر اساس ظرفیتش تعیین می شود که برای محاسبه ظرفیت مورد نیاز و قیمت با مهندسان ما تماس بگیرید.

      پاسخ
  • اکبر جیریایی
    ژوئن 17, 2023 11:45 ب.ظ

    سلام ، چطور بفهمیم چیلر جذبی نیاز به اسید شویی داره. کندانسور و ابزوربر چیلر 360 تن دستگاه خیلی سر ریز داره. ممنون

    پاسخ
    • makh-co.com admin
      ژوئن 20, 2023 9:29 ق.ظ

      درود بر شما. ما در حوزه تولید و خدمات چیلرهای جذبی فعالیتی نداریم و زمینه کاری ما فقط در حوزه چیلرهای تراکمی است. برای این موردی که فرمودید از متخصصان مربوطه کمک بگیرید.

      پاسخ
  • اکبر کاتبی
    جولای 4, 2023 12:32 ب.ظ

    با سلام واحترام
    به منظور تعویض تیوب های مسی ابزوربر وکندانسور چیلرهای جذبی آبارا ژاپن آیاتیوب های مسی باید فین دار باشد یا فرقی نمیکند.؟ممنون میشم اگر پاسخ را از طیق ایمیلم دهید
    با سپاس
    اکبر کاتبی

    پاسخ
    • درود بر شما. ما در حوزه چیلرهای جذبی فعالیتی نداریم و فقط تولید کننده چیلرهای تراکمی هستیم. برای تشخیص اینکه تیوب ها باید از نوع فین دار باشند و یا بدون فین پیشنهاد می کنیم که حتما از متخصصان این زمینه مشاوره بگیرید.

      پاسخ
  • جذبی فقط بدرد کارخانه هایی میخوره که کوره دارند و اتلاف هوای داغ دارند.
    تراکمی هم فقط هواخنکش خوبه. پای آب بیاد وسط همیشه بابد منتظر خرابی های زیاد باشید.
    من کولر گازی و vrf و مولتی اسپلیت رو به داکت اسپلیت و سیستم چیلر و فن کوئل ترجیح میدم. اونم به دلیل سرمایش بدون رطوبت و مطلوب.

    پاسخ
    • درود بر شما. بله جذبی بهتر است در جایی استفاده شود که حرارتی در حال اتلاف داشته باشیم و این حرارت در حال اتلاف را با سیکل جذبی به سرمایش تبدیل کنیم. بله دقیقا از نظر ما نیز تراکمی هوا خنک بهتر از تراکمی آب خنک است و به سرویس و نگهداری بسیار کمی نیاز دارد. دوست عزیز سرمایش تمام این دستگاه هایی که ذکر کردید عینا مشابه هم است و همگی آنها در حین کار کردن منجر به کاهش رطوبت هوا می شوند و از این نظر تفاوتی میان آنها نیست. همانگونه که پنل دیواری کولر گازی بر اثر برخورد بخار آب موجود در هوا با لوله های سرد کویل موجب رطوبت گیری از هوا می شود دقیقا به همان شکل در اثر برخورد بخار آب موجود در هوا با کویل موجود در فن کویل، رطوبت هوا گرفته می شود.

      پاسخ
  • سلام
    بابت توضیح تشکر میکنم
    یک سوال. امکان دایر کردن دوره اموزشی کامل از طرف شرکت وجود داره؟
    چنانچه ممکن هست شرایط را بفرمایین

    متشکرم کاظمی

    پاسخ
  • سلام.من مدیر یکی از صنایع هستم.برای پروژه ای نیاز به یک چیلر جذبی که دما سیال انتقالی بتواند محصول تولیدی را بین دمای صفر تا ۱۵ مثبت کار کند و ظرفیت مایعی که باید سرد شود ۲۰ تن هست و سپس یک چیلر کمپرسور و یا تراکمی داشته باشیم با همین ظرفیت و فقط دمای آن تا منفی ۱۵ درجه را داشته باشیم.در این زمینه اگر راهنمایی کنید که حتی موجب خرید و همکاری شود ممنون میشوم.امین

    پاسخ
    • درود بر شما. انتخاب چیلر جذبی تنها زمانی صرفه اقتصادی دارد که منبع انرژی گرمایی در حال اتلافی در صنایع مربوطه وجود داشته باشد که با سیکل چیلر جذبی بتوان این منبع در حال هدر رفتن را به سرمایش تبدیل نمود و در غیر اینصورت استفاده از چیلر تراکمی پیشنهاد می شود. برای تخمین ظرفیت و مشخصات چیلر مورد نیاز و همچنین برآورد قیمت آن با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید تا به طور دقیق و کامل شما را راهنمایی بفرمایند.

      پاسخ
  • رسول مدنی
    مارس 1, 2024 3:12 ق.ظ

    سیکل غیر تراکمی چیه؟

    پاسخ
  • محمد خدادادی
    مارس 7, 2024 6:05 ب.ظ

    درود بر شما.
    ممنون از لطف شما. بسیار روان و پربار.
    موفق و موید و پیروز باشید.

    پاسخ
    • makh-co.com admin
      مارس 8, 2024 11:38 ق.ظ

      درود بی پایان بر شما. سپاس از حسن توجه شما. سلامت و تندرست باشید. مچکریم

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

هجده + هجده =

keyboard_arrow_up
مشاوره و استعلام قیمت