بازسازی و نوسازی سیستم تهویه مطبوع

دلایل بازسازی و نوسازی سیستم تهویه مطبوع ساختمان : 

1 . پایان عمر سیستم سرمایش و گرمایش

یک سیستم تهویه برای کار همیشگی طراحی و ساخته نمی شود. میانگین عمر سیستم های تهویه قدیمی حدود 15 سال است (این مقدار در سیستم های امروزی بیشتر شده است) و برخی از تجهیزات آن نهایت تا 20 سال عمر مفید دارند و بعد از این مدت باید به طور کامل بازسازی و نوسازی سیستم تهویه مطبوع انجام شود. چنانچه بیش از این مدت این سیستم ها بکار گرفته شوند هزینه های مصرف بیش از حد و تعمیرات آن توجیه اقتصادی نخواهد داشت و جایگزینی سیستم سرمایش و گرمایش فرسوده با دستگاه های امروزی امری حیاتی محسوب می شود. مخصوصا در سیستم هایی که طبق برنامه مواردی مانند تعویض فیلترها ، پاکسازی کویل های کندانسور و لوله ها ، روغن کمپرسور ، کوره و … سرویس و نگهداری نشده اند این مشکلات بیشتر احساس می شود.

2 . کاهش قدرت خنک کاری و گرمادهی

امکان دارد که در زمان طراحی سیستم تهویه فعلی در گذشته محاسبات مربوط به بار خنک کاری و گرمادهی به درستی انجام شده باشد ولی با گذشت زمان و با تغییرات کاربری های صورت گرفته و یا افزایش تعداد حضور افراد و نیز نشت بیش از حد استاندارد هوا از درزها و منافذ درب و پنجره و کانال ها و دلایل دیگر ، سیستم به خوبی قادر به تامین نیازها و ایجاد شرایط مطلوب آسایش نباشد و باید مجددا بار سرمایشی و گرمایشی محاسبه و سیستم فعلی نوسازی شود. برعکس این حالت وجود یک سیستم با ظرفیت بالاتر از حد نیاز نیز به شدت مصرف انرژی را بالا برده و باید بررسی و در ساختار آن بازنگری هایی صورت گیرد تا بتوان یا ظرفیت آن را کاهش داد و یا آن را هوشمندسازی نمود.

3 . نیاز به بهبود کیفیت هوای داخل

علاوه بر سرمایش و گرمایش ، یکی از وظایف اصلی سیستم تهویه مطبوع مدیریت کیفیت هوای داخل است. سیستم این کار را با توزیع مناسب هوا (با جهت و سرعت مناسب) ، تنظیم میزان رطوبت نسبی هوا ، فیلتر نمودن ذرات معلق ، آلاینده ها ، ذرات آلرژی زا و … از هوا انجام می دهد. از آنجایی که افراد حدود 87 درصد از زمان خود را در محیط بسته سپری می کنند ، نگهداری کیفیت هوای داخل به صورت تازه و پاک امری ضروری محسوب می شود. سیستم های تهویه قدیمی معمولا نمی توانند نیازهای کیفی هوای داخل مانند رطوبت زدایی ، پاک نمودن هوا و توزیع مناسب و ایجاد فشار مثبت لازم را به خوبی فراهم کنند. برای رسیدن به کیفیت هوای مطلوب و عاری از آلاینده ها ، آلرژی زاها و مواد معلق شیمیایی مضر در هوا بایستی که در بازسازی و نوسازی سیستم تهویه مطبوع اقداماتی صورت بگیرد.

4 . عدم قابلیت منطقه بندی نیازها در سیستم های قدیمی

سیستم های تهویه قدیمی کل فضای یک ساختمان را به صورت یک منطقه در نظر می گیرند و معمولا همواره با توان بالا و به طور ثابت کار می کنند و به جای اینکه هر اتاق یا قسمت متناسب با نیاز سرد یا گرم شود به سرمایش و گرمایش کل فضا می پردازند. این مشکل در بسیاری از ساختمان های قدیمی اداری و تجاری همچنان وجود دارد و هزینه های گزافی را برای سرمایش یا گرمایش قسمت کوچکی از آن باید بپردازند. این مدل ساختمان ها باید توسط مهندسان متخصص تهویه مطبوع مورد بازنگری قرار بگیرند تا راه حل های هوشمندانه ای برای کنترل آن در نظر گرفته شود.

در سیستم های مدرن فضای کل ساختمان به چندین قسمت تقسیم می شود و هر کدام به صورت مستقل تحت کنترل قرار می گیرد. در سیستم های مدرن در هر اتاق یا قسمت یک سنسور نصب می شود که همگی به یک کنترلر مرکزی متصل می شوند. سپس کنترلر با باز و بسته کردن دمپرهای کانال (سیستم های کانالی) متناسب با نیاز ، سرمایش یا گرمایش مورد نظر را به قسمت مربوطه هدایت می کند. به این ترتیب در هر قسمت به طور مستقل و مستقیم هوا توزیع می شود و در مناطقی که افراد حضور ندارند یا به سرمایش و گرمایش نیازی نیست، هوا توزیع نمی شود.

بازسازی و نوسازی سیستم تهویه مطبوع

گروه تهویه مطبوع ماخ متشکل از مهندسان با تجربه و متخصص در زمینه تهویه مطبوع است که می توانند با بازدید ساختمان ، طرح های گوناگونی را برای بازسازی و نوسازی سیستم تهویه مطبوع قدیمی یا از کار افتاده آن ارائه دهند تا با کمترین هزینه ها به نیازهای اولویت بندی شده ساختمان به خوبی پاسخ داده شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد فرآیند بازسازی و نوسازی سیستم تهویه مطبوع و نیز شناخت انواع سیستم های تهویه مطبوع مرکزی مدرن و استعلام قیمت آنها با مهندسان ما تماس بگیرید.

مهندس احمدی (تهویه مطبوع ماخ) : 09127675117 – 09194427470

مهندس خورانی (تهویه مطبوع ماخ) : 09191639363

چیلرها از گذشته همواره جزء بهینه ترین و کارآمدترین سیستم های تهویه سرمایشی محسوب می شوند که در انواع گوناگونی ساخته می شوند که مهترین آنها عبارتند از چیلرهای تراکمی آب خنک (آبی) و هوا خنک (هوایی) که برای آشنایی بهتر با ساختار و طرز کار نوع آب خنک این مقاله ⇐ چیلر آب خنک و برای آشنایی بیشتر با مزایا و ویژگی های نوع هوا خنک این مقاله ⇐ چیلر هوایی را مطالعه بفرمایید. همچنین چیلرها بر اساس اینکه از چه نوع کمپرسوری در ساختار آنها استفاده شده به انواع چیلر اسکرو ، چیلر سانتریفیوژ و … دسته بندی می شوند.

مطالعه بیشتر ⇓

سیستم تهویه مطبوع LG GHP

به این متن چند ستاره میدین؟ (ستاره سمت چپ بیشترین امتیاز رو داره. بدون نیاز به ثبت نام در سایت می تونید امتیاز بدید)
[کل: 0 میانگین: 0]
اشتراک گذاری :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

10 − پنج =

keyboard_arrow_up
مشاوره و استعلام قیمت