کاتالوگ چیلر تراکمی و انتخاب چیلر مناسب

در تصاویر زیر جدول کاتالوگ چیلر تراکمی هوا خنک و آب خنک ساخته شده در شرکت ما نمایش داده شده است. انتخاب چیلر از روی کاتالوگ با توضیحاتی که در زیر بیان می کنیم، راحت بوده و می توانید روش کلی برای انتخاب چیلر مناسب را بیاموزید. ابتدا تمامی پارامترهای مهم در کاتالوگ چیلر تراکمی هوا خنک را بیان می کنیم و سپس تنها پارامترهایی از کاتالوگ چیلر آب خنک را که نسبت به نوع هوا خنک متفاوت هستند را توضیح می دهیم.

کاتالوگ چیلر تراکمی هوا خنک و نحوه انتخاب چیلر مناسب از روی آن

مدل های استاندارد چیلرهای هوا خنک شرکت ما با کمپرسورهای اسکرو Screw ، اسکرال Scroll و پیستونی و با نام تجاری KT-ACC-30 تا KT-ACC-500 شامل 10 مدل با ویژگی های مختص به خود هستند که در جدول زیر به صورت ستونی لیست شده اند.

کاتالوگ چیلر تراکمی هوا خنک

انتخاب چیلر از ظرفیت آن شروع می شود. در سطر اول، ظرفیت سرمایشی چیلر (Cooling Capacity) بر حسب تن تبرید بیان شده است. با ضرب کردن مقدار ظرفیت بر حسب تن تبرید در عدد 3.52 ظرفیت چیلر بر حسب کیلووات (KW) به دست می آید. برای مثال چیلر 90 تن تبرید برابر 320 کیلووات و چیلر 340 تن تبرید برابر 1200 کیلووات است. بنابرین انتخاب چیلر تراکمی از روی کاتالوگ با ظرفیت های مختلف امکان پذیر است.

سطر دوم (Power Supply) بیانگر مشخصات برق ورودی به دستگاه چیلر (تعداد فاز Ph ، ولتاژ V و هرتز Hz) است.

نکته مهم در انتخاب چیلر مناسب تعیین نوع مبرد آن است که در مدل های استاندارد از مبرد R22 , R407 , R134 استفاده می شود و مقدار شارژ آن در مدار بر حسب کیلوگرم بیان می گردد. هر چند ممکن است که با توجه به کاربری های گوناگون، مبرد خاصی جایگزین این مبردها گردد.

نکته مهم دیگر در انتخاب چیلر تراکمی ، تعیین نوع کمپرسور آن است. در این جدول انواع پر کاربرد کمپرسورهای اسکرال ، اسکرو و پیستونی آورده شده است. البته انتخاب نوع و تعداد کمپرسور بحثی تخصصی است که متناسب با نیاز هر پروژه ای، کمپرسورهای متناسب با آن انتخاب و بر روی دستگاه نصب می شود. ما در چیلرهای خود از کمپرسورهای شرکت های معتبر جهانی از جمله بیتزر (Bitzer) ، کوپلند (Copeland) ، دانفوس (Danfoss) و هنبل (Hanbell) استفاده می کنیم.

چیلرها معمولا به صورت چند مداره طراحی و ساخته می شوند. منظور از چند مداره این است که برای مثال در یک چیلر 50 تن تبرید دو مداره معمولا از دو کمپرسور استفاده می شود که هر یک با توجه به نیاز مصرف کننده، وارد مدار کاری می شوند. هر کمپرسور اسکرو بیتزر دارای 4 مرحله کاری است که با توجه به نیاز برودتی به صورت مرحله ای (25 درصد به 25 درصد) ظرفیت آن افزایش می یابد. ظرفیت کاری کمپرسور اسکرو هنبل به صورت پیوسته (دقیقا متناسب با نیاز) تغییر می کند.

سطر بعدی در کاتالوگ چیلر ، مشخصات فن های کندانسور چیلر ، شامل نوع ، برند و تعداد (Type and Quantity) است. فن های مورد استفاده در چیلرهای شرکت ما از شرکت های معتبر جهانی مانند زیلابگ ، EBM ، Beta (متناسب با نیاز یا درخواست مشتری) و فن های ایرانی شرکت دمنده با راندمان بالا و سطح صدای کم تامین می شود.

سطر بعدی از کاتالوگ چیلر بیانگر نوع و مشخصات مبدل حرارتی کندانسور و اواپراتور است. برای مثال جنس کندانسور از تیوب های مسی با پره های آلومینیومی (Plate type aluminum fin / Copper tube) و معمولا از نوع 4 ردیفه است. اواپراتور نیز از نوع مبدل حرارتی پوسته و لوله (Shell and Tube) یا نوع صفحه ای (Plate type) است.

تصاویری از چیلرهای تراکمی هوا خنک با تناژهای مختلف در حال ساخت در محل کارخانه شرکت ما :

ساخت چیلر تراکمی هوا خنک اسکرو

مطالعه بیشتر درباره چیلرهای تراکمی هوا خنک در متن ⇐ چیلر هوایی

نوع آب خنک

کاتالوگ چیلر تراکمی آب خنک شبیه کاتالوگ چیلر تراکمی هوا خنک است. ظرفیت سرمایشی چیلرهای آبی معمولا از 50 تن تبرید (معادل 175 کیلووات) شروع و تا 900 تن تبرید (3165 کیلووات) ادامه می یابد. در این چیلرها نیز از انواع کمپرسورهای اسکرال ، اسکرو و پیستونی مارک کوپلند ، دانفوس ، هنبل و بیتزر استفاده می شود.

کاتالوگ و جدول مشخصات فنی چیلر تراکمی آب خنک

ساخت چیلر تراکمی آب خنک

مطالعه بیشتر درباره چیلرهای تراکمی آب خنک در متن ⇐ چیلر آبی

علاوه بر این مدل های استاندارد، ما هر چیلر را به صورت اختصاصی و با ظرفیت و پارامترهای خاص و متناسب با نیاز هر پروژه، طراحی و تولید می کنیم و این مدل ها تنها راهنمایی کلی برای انتخاب اولیه چیلر هستند. محصولات ما مطابق با استانداردهای روز صنعت تبرید طراحی و ساخته شده و به صورت مستقیم از کارخانه و با قیمت مناسب عرضه می شوند. جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره انواع چیلرها، مینی چیلرها و سایر دستگاه های سرمایشی و گرمایشی، انتخاب مناسب ترین دستگاه برای پروژه خود و نیز استعلام قیمت آنها با مهندسان ما تماس بگیرید.

مهندس احمدی : 09127675117 – 09194427470

مهندس خورانی : 09191639363

مطالعه بیشتر ⇓

چیلر اسکرو

چیلر اسکرال

چیلر سانتریفیوژ

چیلر رفت و برگشتی پیستونی

چیلر زیر صفر

آیا ظرفیت درج شده در کاتالوگ چیلر معیار مناسبی برای تطابق آن با ظرفیت مورد نیاز است؟

خیر به هیچ وجه. به خاطر اینکه ظرفیت درج شده در کاتالوگ ، ظرفیت اسمی (نامی) دستگاه بوده و با ظرفیت مورد نیاز که ظرفیت واقعی است نباید اشتباه گرفته شود. ظرفیت واقعی معمولا بر اساس شهر محل نصب دستگاه و دمای ورود و خروج آب تعیین می شود. برای مثال چیلری که توان اسمی آن 100 تن است در یک شهر گرمسیری ممکن است 80 تن برودت واقعی و همان چیلر در شهری با هوای معتدل 90 تن برودت واقعی داشته باشد.

مهمترین پارامترهای انتخاب چیلر شامل چه مواردی می شود؟

مهمترین پارامترها عبارتند از مقدار برودت مورد نیاز (ظرفیت اسمی و واقعی چیلر) ، نوع ، برند و تعداد کمپرسور ، اکسپنشن ولو ترموستاتیکی یا الکترونیکی ، مشخصات کندانسور و اواپراتور و نوع سیستم کنترلی

به این متن چند ستاره میدین؟ (ستاره سمت چپ بیشترین امتیاز رو داره. بدون نیاز به ثبت نام در سایت می تونید امتیاز بدید)
[کل: 21 میانگین: 4.1]
اشتراک گذاری :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

9 + دو =

keyboard_arrow_up
مشاوره و استعلام قیمت