قیمت دستگاه زنت و نکات خرید آن

در جدول زیر لیست قیمت دستگاه زنت (Zent) سرمایشی گرمایشی با ظرفیت هوارسانی 5000 CFM تا 50000 CFM از 140 تا 680 میلیون تومان که مجهز به سیستم سرمایش تبخیری با پدهای سلولوزی و سیستم گرمایشی با کویل آبگرم مسی و فین های آلومینیومی است، آورده شده است. شرکت ما (شرکت تهویه مطبوع ماخ) از جمله شرکت های با سابقه در زمینه طراحی و تولید انواع سیستم های سرمایشی و گرمایشی است. کلیه محصولات به قیمت درب کارخانه و بدون واسطه به فروش می رسند و برای خرید و استعلام قیمت روز محصولات با مهندسان ما تماس بگیرید.

قیمت زنت 5000 تا 50000 CFM از 140 تا 680 میلیون تومان

قیمت دستگاه زنت در مقایسه با دستگاه های دیگری مانند سیستم هواساز، چیلر و بویلر موتورخانه ای بسیار کمتر است. قبل از خرید زنت به این نکته توجه کنید که علت اختلاف زیاد قیمت زنت با سیستم چیلر و هواساز این است که در چیلر از کمپرسور ، مبرد ، تعداد زیادی شیر کنترل کننده و مبدل های حرارتی کندانسور و اواپراتور برای سرمایش استفاده می شود که قیمت اولیه بالایی دارند ولی در دستگاه زنت، از یک پمپ آب ، یک پکینگ (پد سلولوزی یا پوشال) خیس شونده با آب و تبادل حرارت هوا با پکینگ برای سرمایش استفاده می شود.

ردیفظرفیتقیمت زنت
15000 CFM140 میلیون تومان
210000 CFM240 میلیون تومان
315000 CFM320 میلیون تومان
420000 CFM380 میلیون تومان
530000 CFM490 میلیون تومان
640000 CFM610 میلیون تومان
750000 CFM680 میلیون تومان

نکته اینکه این قیمت ها به روز نیست و برای اطلاع از قیمت های روز با مهندسان ما تماس بگیرید.

یکی از نکات مهم در هنگام خرید این است که مطابق جدول بالا هر چه ظرفیت هوارسانی دستگاه بیشتر و بیشتر می شود، در نقطه مقابل آن، قیمت زنت با احتساب هر 1000 سی اف ام از ظرفیت هوارسانی که دارد، کمتر و کمتر می شود. یعنی اینکه برای مثال قیمت دستگاه زنت 5000 CFM را در نظر بگیرید که تقریبا 140 میلیون تومان است که برای هر 1000 CFM آن حدودا 28 میلیون تومان (5 ضرب در 28 میلیون تومان = 140 میلیون تومان) باید هزینه در نظر گرفت. ولی برای دستگاهی با ظرفیت 50000 سی اف ام که قیمتی در حدود 680 میلیون تومان دارد، برای هر 1000 CFM آن باید حدودا 13 میلیون و 600 هزار تومان هزینه در نظر گرفت.

نمونه ای از این دستگاه به همراه اجزای داخلی آن در شکل زیر نشان داده شده است.

زنت سرمایشی گرمایشی

تفاوت عمده این دو روش خنک کاری در این است که در زنت، رطوبت هوا همزمان با کاهش دما، افزایش می یابد و در چیلر نه تنها رطوبت افزایش نمی یابد بلکه رطوبت از هوا گرفته شده و کاهش نیز می یابد. بنابرین در سوله ها و ساختمان هایی که مسئله تنظیم رطوبت و کاهش آن مطرح نباشد، زنت بهترین گزینه است. زنت دستگاه مناسبی جهت استفاده در مناطق با آب و هوای مرطوب نیست و بهتر است که فقط در مناطق با آب و هوای خشک و نیمه خشک از آن استفاده کرد زیرا همانند کولر آبی، رطوبت هوای ورودی به ساختمان افزایش می یابد و در ضمن در مناطق مرطوب راندمان دستگاه کاهش می یابد.

اساس کار دستگاه زنت در حالت سرمایشی

برای حالت گرمایش، دستگاه زنت به یک سیستم‌ گرم کننده آب مانند بویلر یا پکیج دیواری و … نیز نیاز دارد که آب را گرم و با لوله کشی به کویل (لوله های فین دار) دستگاه زنت ارسال کند. هر چند تقریبا در تمامی دستگاه های دیگر مانند دستگاه هواساز ، ایرواشر ، فن کویل و … باید یک سیستم گرم کننده آب نیز وجود داشته باشد.

دستگاه زنت در حالت گرمایشی

 تنها سه سیستم وجود دارد که تمام تجهیزات سرمایشی و گرمایشی در یک مجموعه واحد جاسازی می شود که عبارتند از اکونوپک ، دستگاه GHP و دستگاه VRF که اکونوپک نسبت به دو سیستم دیگر، قیمت پایین تری دارد و عملکرد آن شبیه زنت است و با این تفاوت که در حالت گرمایشی، تجهیزات مشعل گازسوز و کوره هوای گرم درون آن طراحی و ساخته می شود.

دستگاه اکونوپک و هواساز

عامل دیگری که در قیمت دستگاه زنت تاثیر دارد و باید در خرید زنت در نظر گرفته شود، افزودن تجهیزات رطوبت زنی (برای زمستان) و نیز فیلتر متناسب با نیاز، به آن است. در فصل زمستان می توان تجهزات رطوبت زنی را به عنوان آپشن به آن اضافه نمود و نیز متناسب با نیاز هر ساختمان یا سوله ای، فیلترهایی را بر روی آن نصب نمود.

نمونه ای از دستگاه زنت ساخته شده در شرکت ما :

زنت

قیمت تمام شده دستگاه زنت

با توجه به اینکه هر دستگاه باید متناسب با نیازهای ساختمان یا سوله مورد نظر و متناسب با شرایط آب و هوایی محل نصب دستگاه ، طراحی و ساخته شود و با توجه به اینکه در برخی از دستگاه به کویل آبگرم و یا سیستم افزایش دهنده رطوبت در زمستان و یا فیلترهای مخصوص به عنوان آپشن نیاز است ، بنابرین نمی توان لیست قیمت مشخصی را برای آن تعیین نمود و پروژه به پروژه ممکن است که قیمت ها تغییر کند. لذا برای استعلام قیمت دقیق و به روز دستگاه مورد نظر خود با مهندسان ما تماس بگیرید.

فروش زنت

ما به عنوان شرکت سازنده دستگاه زنت و دیگر دستگاه های سرمایشی و گرمایشی ، عملیات فروش زنت را مستقیما از محل کارخانه و پس از طراحی و تولید آن مطابق با استانداردهای روز صنعت تهویه و متناسب با نیازهای اساسی هر ساختمان به طور اختصاصی انجام می دهیم. جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره انواع سیستم های گرمایشی و سرمایشی، انتخاب مناسب ترین دستگاه برای ساختمان خود و نیز استعلام قیمت زنت و سایر دستگاه ها با مهندسان ما تماس بگیرید. نکته اینکه ما دستگاه زنت خانگی و آپارتمانی تولید نمی کنیم (به خاطر معایبی که این دستگاه در پروژه های مسکونی دارد) و فقط دستگاه زنت برای کاربردهای صنعتی و تجاری (فقط اماکنی که متراژ آنها بالاتر از 300 متر مربع است) طراحی و تولید می کنیم. لطفا در خصوص زنت های آپارتمانی و خانگی تماس نگیرید و فقط برای پروژه های تجاری و صنعتی با مهندسان ما تماس بگیرید. اگر می خواهید بدانید که این دستگاه چه معایبی در پروژه های مسکونی (خانگی و آپارتمانی) ایجاد می کند پیشنهاد می کنیم که این مقاله ⇐ مزایا و معایب زنت را مطالعه بفرمایید.

مهندس احمدی : 09127675117 – 09194427470

مهندس خورانی : 09191639363

مطالعه بیشتر ⇐ کاتالوگ زنت

مطالعه بیشتر درباره انواع سیستم های سرمایش و گرمایش مرکزی ⇐ سیستم های گرمایش و سرمایش مرکزی

مطالعه بیشتر درباره طرز کار و ساختار هواسازها در این مقاله ⇐ دستگاه هواساز

یکی دیگر از دستگاه های سرمایش و گرمایش مرکزی که بسیار شبیه دستگاه زنت عمل می کند، دستگاه ایرواشر است که برای آشنایی با اجزا، ساختار و ویژگی های این دستگاه این مقاله ⇐ ایرواشر را مطالعه کنید.

قیمت زنت بیشتر است یا دستگاه ایرواشر؟

قیمت زنت حدودا 10 درصد نسبت به ایرواشر کمتر است. این دو دستگاه اجزا و عملکرد بسیار شبیه به هم دارند ولی به خاطر وجود نازل های تزریق کننده آب در ایرواشر ، قیمت آن نسبت به دستگاه زنت کمی بیشتر است.

خرید دستگاه زنت برای چه پروژه هایی توصیه می شود؟

اولا در پروژه هایی که از سالن ها یا سوله های بزرگ تشکیل شده باشد و فضاهای آن پارتیشن بندی نشده باشد (چونکه این دستگاه با کانال هوای سرد و گرم را توزیع می کند و همه جا هم دما می شود) و دوما در پروژه هایی که در مناطق با رطوبت بالا قرار نداشته باشند (چونکه این دستگاه در زمره دستگاه های سرمایش تبخیری قرار دارد و با افزایش رطوبت، شاهد افت راندمان خنک کاری خواهیم بود)

به این متن چند ستاره میدین؟ (ستاره سمت چپ بیشترین امتیاز رو داره. بدون نیاز به ثبت نام در سایت می تونید امتیاز بدید)
[کل: 8 میانگین: 3.4]
اشتراک گذاری :

2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

سه − یک =

keyboard_arrow_up
مشاوره و استعلام قیمت